İstanbul(Avr.)(Şişli)

İş Yerinde

İş Yerinde

16 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Lojistik

Lojistik

Başvuru Sayısı

116 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

116 başvuru

Departman

Lojistik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

 

Selamlar !

Heyecan verici yeni bir kariyer mi arıyorsunuz yoksa kariyerinizi ilerletmek mi istiyorsunuz?  Öyleyse sizin için harika, zorlu ve dinamik bir çalışma ortamımız var.

LX Pantos Türkiye olarak şu anda, ağırlıklı olarak  Uluslararası Karayolu Taşımacılığı sektöründe yetenekli, motivasyonu yüksek bir Operasyon ve Dokümantasyon Uzmanı arıyoruz.


Aşağıdaki kelimelerin ne anlama geldiğini biliyorsanız.....

CMR, Mega tır, Standart tır, Filo, Çekici, Tenteli Dorse, FTL, LTL, ETA, ATA, Tır Karnesi,  Gümrük Beyannamesi, ATR, T1, İhracat, İthalat, Transit, Antrepo, Tako, Serbest süre, Demuraj, Sınır Kapısı, Grupaj, Tır parkı, Plaka, Konum, Brüt ağırlık, Kap adedi, Araç su testi, HS Kod, Gümrük ofisi, Ro-Ro, ADR, Ekspres, Swap-Body, Incoterms- EXW, FCA, FOB, CIF, CIP, DAP, Gönderici, Alıcı, Ticari Fatura, Paketleme Listesi.


 ... sizden şunları yapmanızı bekliyoruz:

- Müşteriler, Sözleşmeli Tır Tedarikçileri ve LX Pantos'un global ofis/acente ağıyla beraber Uluslararası karayolu sevkiyatlarının “Rezervasyon & Operasyon & Dokümantasyon” ile ilgili tüm süreçlerini baştan sona organize etmek.

 - Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak, müşteri ihtiyaç ve beklentilerine uygun çözümler sunmak.

- Tedarikçilere CMR talimatlarını hazırlayıp iletmek CMR taslağı hazır olunca doğruluğunu kontrol etmek, müşteri ve acenta ile paylaşmak.

- Araçların belirlenen tarih ve saatte yükleme/boşaltma adreslerine varışını sağlamak, gerekli randevuları organize etmek, araçların çıkış/varış tarihlerindeki olası değişiklikleri anlık takip edip ilgili tarafları bilgilendirmek, gerektiğinde sürücüler ile iletişim kurmak.

- Müşterilere günlük/haftalık/aylık sevkiyat takip raporlarını hazırlamak ve iletmek

- LX Pantos Entegre Lojistik İşletim Sisteminde sevkiyat aşamalarının sistemsel işlemlerini tamamlamak, ay sonlarında finansal sistem kapanışını gerçekleştirmek, KPI takibini yapmak.

- Navlun satış faturalarını hazırlamak.

- Tedarikçilerden gelen navlun faturalarını kontrol etmek.

- Gerektiğinde Fiyatlandırma, Finans, Satış konularında destek olmak.

- Departman yöneticisine talep edilen raporları hazırlamak.


Aradığımız nitelikler ve beceriler:

- Üniversite Mezunu olmak (tercihen Lojistik, Nakliye, Taşımacılık, Tedarik Zinciri, Uluslararası Ticaret veya eşdeğeri).

- Uluslarası Karayolu Taşımacılığında hizmet veren forwarder/lojistik şirketlerinde en az 5 yıl mesleki deneyim sahibi olmak.

- Özbekistan ithalat ve Irak ihracat ağırlıklı olmak üzere Avrupa ve Balkan ülkelerine ve Türki Cumhuriyetlere yapılan ithalat/ihracat karayolu FTL sevkiyatlarında tecrübe sahibi olmak.

- Tercihen iyi derecede İngilizce iletişim becerilerine (sözlü ve yazılı) sahip olmak

- Microsoft Office uygulamaları, Outlook, Excel, Word bilgisi.

- İletişim becerileri kuvvetli, Çözüm odaklı

- Tercihen diğer taşımacılık süreçlerindeki Operasyon ve Dokümantasyon konularında da tecrübe sahibi olmak  (denizyolu, havayolu )  


Size şunları sunabiliriz:

- Net Maaş ve tüm ek ödemeler $ olarak yapılmaktadır (%100 yabancı sermayeli bir şirketiz) 

- Yıllık Bonus  (bireysel ve şirket performansına bağlı)

- Özel İş Sözleşmesi 

- Eğitim (LX Pantos Entegre Lojistik İşletim Sistemi)

- Çalışma saatleri: Pazartesi - Cuma, 08:30-17:30 

- İşyeri adresi: Mecidiyeköy, Trump Towers Ofis Binası, 16. kat 

- LX Pantos - Etik Kurallar (Jeong-Do Yönetimi), web sitemizde açıklandığı gibi.  

- Dil Kursu için maddi destek (İngilizce, Korece, vb)   

- Anlaşmalı Spor Salonu üyeliği için maddi destek. 

- Cep telefonu hattınızın aylık fatura bedeli için maddi destek. 

- Bayram ikramiyesi (Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramında) 


LX Pantos

1977 yılında Güney Kore merkezli kurulan LX Pantos Logistics, 2022 yılı itibarıyla 40 ülkede 360 ofisi ve 9684  çalışanı ile uluslararası Denizyolu, Havayolu, Karayolu, Demiryolu taşımacılığının yanında depolama, dağıtım, ekspres kurye, proje kargo taşımacılığı ve gümrükleme alanlarında hizmetler sağlayan 3PL (Üçüncü Parti Lojistik) şirketidir.

Elektronik, beyaz eşya, kimyasal maddeler, çelik, endüstriyel makineler, inşaat, otomotiv, sağlık gibi sektörlerde 13.000 üzerindeki global müşterisine lojistik hizmetler sağlayan  LX Pantos Logistics 2022 yılını 1,530,000 TEU denizyolu konteyner taşıması, 45,000 TEU demiryolu taşıması, 120,000 TON havayolu yükü taşıması ve 8.8 Milyar USD ciro ile tamamlamıştır.

Türkiye’deki faaliyetlerine 2007 yılında liaison ofis olarak başlayan ve 2012 yılından itibaren  %100 yabancı sermayeli bir limited şirket olarak hizmetlerine devam eden LX Pantos, Deniz Ticaret Odası ve İstanbul Ticaret Odası üyeliklerinin yanında  T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan TİO Yetki Belgesi sahibidir.

Aday Kriterleri

5 - 10 yıl arası
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : Orta, Yazma : Orta, Konuşma : Orta)

Karayolu Operasyon Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Karayolu Operasyon Uzmanı Karayolu Operasyon Uzmanı Maaşları Karayolu Operasyon Uzmanı Nasıl Olunur? Karayolu Operasyon Uzmanı Nedir? Karayolu Operasyon Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Global Headquarters: LX Pantos Co., Ltd., Seoul, Republic of Korea Employees: 9,684 people (FY 2022) Established in: 1977 Türkiye branch: LX Pa

Şirket Sayfasına Git

Karayolu Operasyon Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Karayolu Operasyon Uzmanı Karayolu Operasyon Uzmanı Maaşları Karayolu Operasyon Uzmanı Nasıl Olunur? Karayolu Operasyon Uzmanı Nedir? Karayolu Operasyon Uzmanı İş İlanları