“Geleceğin Kadın Liderleri” programı için başvuru zamanı!

“Geleceğin Kadın Liderleri” programı için başvuru zamanı!

Genç kadınların toplum ve iş hayatındaki yerlerini kuvvetlendirmek, profesyonel iletişim ağlarını genişletmek ve iş arama süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla 2010 yılında başlatılan “Geleceğin Kadın Liderleri” programı, 14. yılında aynı doğrultuda daha da güçlenerek yoluna devam ediyor. 

Programda yer alacak katılımcılar, işe girişlerinde kendilerine faydalı olabilecek detaylı bir eğitim süreci geçirecekler. Mülakat Simülasyonları, Teknoloji, Proje Yönetimi, Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik gibi eğitimlerin yanı sıra, iş hayatlarına yön verecek Hikâye Anlatıcılığı, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, İlişki Tasarımı eğitimlerini alarak sertifikasyon sürecinden geçecekler. Katılımcılar ayrıca, mülakat simülasyonu oturumu ile Türkiye’nin önde gelen firmalarının yetkin insan kaynakları ekipleriyle bir araya gelerek mülakat deneyimini yaşayacaklar.

Kimler başvurabilir? 

  • Üniversitelerin lisans bölümlerinden 2024 yılında mezun olan ve/veya lisans son sınıfa geçmiş yani 2025 yılında mezun olacak olan,
  • Tercihen burslu okumuş,
  • Tercihen staj, yarı zamanlı iş vs. tecrübesi olan,
  • Yüksek kariyer hedefleri olan ve başarı odaklı,
  • Yeniliklere ve gelişmeye açık,
  • Sivil toplum kuruluşlarının sosyal gönüllülük projelerinde yer almış kişiler başvurabilir.

Eğitimlerin sonunda katılımcı genç kadınlar sertifika alacak ve bugüne kadar mezun olan 1750 kişilik mezun ağına dahil edilecek. Projeden mezun olan genç kadınlar, farklı mentorluk metotlarıyla desteklenecek.

Son başvuru tarihi: 2 Temmuz 2024

Detaylı bilgi almak ve eğitim programına başvurmak için buraya tıklayabilirsin.

**İçeriklerimizle ilgili görüş ve önerilerinizi editor@kariyer.net adresinden bize iletebilirsiniz.