7719 takipçi
İskur Grup'un ring, open-end, yuvarlak örme, boya-apre, konfeksiyon, dokuma kumaş ve nehir tipi enerji santrali işletmeleri, alt yapıdan makina parkına ve proses kontrol sistemlerine dek modern teknoloji ile donatılmıştır. Firma; gelişmelere açık, hızlı öğrenen ekibine, modern teknolojiyi sunmayı bir ilke edinmiştir. Çünkü, kalifiye ve motive bir İskur ekibi, ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek için yüksek teknolojiyi talep etmektedir.
Bu yapısıyla İskur, Türkiye’nin en büyük pamuk iplik üretim merkezi olan Kahramanmaraş’ta mevcut ve potansiyel müşteriler, yeni yatırımcılar ve sektöre ilgi duyanlar tarafından ziyaret edilen örnek işletmelere sahiptir. 360 bin metrekaresi açık, 76 bin metrekaresi kapalı bir alanda üretim yapan sekiz ayrı İskur işletmesi, toplam 12 ton/gün ring iplik, 75 ton/gün open-end iplik, 20 ton/gün örme kumaş, 25.000 metre/gün dokuma kumaş, 10.000 adet/gün konfeksiyon iç ve dış giyim, 50 ton/gün boya-apre kapasitesine sahiptir.
İskur, enerji sektöründe de yaptığı yatırımlarla, bölgesinde önemli bir güç haline gelmiştir. 5 MW kurulu güce sahip olan Süleymanlı HES 2005 yılından bu yana ülke ekonomisine artı değer katmaktadır.
Kariyer.net’te yayınlanan iş ilanlarına göre cam sanayi sektöründe işe alımın en fazla olduğu departmanlar ve bir önceki döneme göre artış – azalış trendi aşağıda yer alıyor.
Aşağıdaki veriler, şu an cam sanayi sektöründe çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.
Bu şirketin aktif bir iş ilanı bulunmuyor. Şirketi takip et, yeni iş ilanlarından ilk sen haberdar ol.
Maaş bilgilerini paylaşmak ve bu sektörün maaş aralığını öğrenmek ister misin?
Verdiğin cevaplar anonim olarak saklanmaktadır.