UL VS Laboratuar Hizmetleri’nden “Bu kutunun içinde iyilik var! Projesi”

UL VS Laboratuar Hizmetleri Türkiye ofisi, 9 Kasım 2016 tarihinde Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın Bolluca Köyünü ziyaret ederek başlattığı “Bu kutunun içinde iyilik var!”  projesiyle sağlanan yardımları çocuklara ulaştırdı.

dgfd

Her çocuğun şefkat, sevgi ve anlayışa, yeterli beslenme ve sağlıklı bir ortamda yaşamaya, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanmaya, çağdaş bir eğitim almaya ve yeteneklerini geliştirmeye, kısacası insani değerlere yakışır bir şekilde yaşamaya hakkı olduğuna inanan ve bunu destekleyen Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ile UL VS Laboratuar Hizmetleri Türkiye ofisi yeni bir projeyle bir araya geldi.

UL VS Laboratuar Hizmetlerinden yetkililer, “Bizim onlara yardım ettiğimiz kadar çocukların da bizi karşılaması ve yardım etmesi aslında bu tür davranış biçimlerine ne kadar ihtiyacımız olduğunu bir kez daha gösterdi. UL olarak üzerimize düşen sosyal sorumlulukları yerine getirmekten büyük bir keyif aldık, bunun sadece bir başlangıç niteliğinde olmasını ve diğer sorumluluk projelerimizle sürdürülebilirliğin sağlanmasını istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

UL logo 1

**İçeriklerimizle ilgili görüş ve önerilerinizi editor@kariyer.net adresinden bize iletebilirsiniz.