İstanbul(Avr.)(Bahçelievler)

İş Yerinde

İş Yerinde

3 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

1 - 5 yıl arası

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

1 - 5 yıl arası

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Gülüşünüzü Keşfedin: Dentakay'ın Dinamik Ekibine Katılın

Dentakay sadece bir diş kliniği değil, yeniliğin fırsatlar ile buluştuğu canlı bir organizasyondur. “Sizi Gülümsetiyoruz” ilkesini rehber edinerek, 16 yılı aşkın süredir sadece hastalarımız için değil, aynı zamanda ekip üyelerimiz için de olağanüstü deneyimler yaratmaya çalışıyoruz.

Biz Kimiz:

Mükemmelliğe olan bağlılığımız, global oluşumuza uzanır. Medikal ve diş turizmi milyarlarca dolarlık bir sektör olarak yükselirken, Dünya çapında medikal turizm pazarının 2023'te 120 milyar dolara yaklaşmasıyla Türkiye, yurtdışında uygun fiyatlı sağlık ve diş tedavisi arayan insanlar için hızla güvenli bir liman haline geldi.

Hedeflerimize ulaşmak için, 60'ın üzerinde diş uzmanı, 450'den fazla operasyon uzmanı ve 7/24 hizmet veren özel hasta destek ekibinden oluşan bir ekip oluşturduk. Bu sayede dünyanın dört bir yanından 57.000'den fazla hastanın parlak gülüşlerine kavuşmasına yardımcı olduk. Farklı geçmişlere sahip, sizlere en iyi sağlık hizmetini sunmaya tutkuyla bağlı profesyonel ekibimiz ile İstanbul’daki merkezimizden global olarak genişleyen varlığımıza kadar hep birlikte heyecan verici bir yolculuktayız.

Neden Dentakay?

Dentakay olarak üç yıl boyunca üst üste kazandığımız “Çalışmak İçin Harika Bir Yer” ünvanını alan sıcak ve kapsayıcı çalışma atmosferimiz ile övünüyoruz. Dentakay’a katılmak, kariyer fırsatlarını ortaya çıkararak sürekli kişisel gelişim ve öğrenimi destekleyici bir iş ortamında büyümenize yardımcı olan bir ekibin parçası olmaktır.

Bize Katılmaya Hazır mısınız?

Hangi alanda çalışıyor olursanız olun Dentakay bu yolda büyümeniz ve gelişmeniz için heyecanlandırıcı fırsatlar sunar. Sağlık hizmetlerinin geleceğini şekillendirmede, hastalarımız ve birbirimize olan bağımızı güçlendirmek ve sürdürmek için daha parlak kariyer yolculuğunuz burada, Dentakay’da başlıyor.  

Temel Sorumluluklar:

·  Hastalar ile iletişime geçerek onların ihtiyaçlarını anlamak.

·  İletişime geçilen hastaların sürecini satışa çevirmek.

·  Hastaların soru ve sorunlarını ele almak.

·  Hasta bilgilerini veritabanına girmek ve güncellemek.

ARANAN ÖZELLİKLER

  • Tele-Satış konusunda en az 1 yıl deneyimli,
  • En az lise mezunu, veya üniversitelerin ağız ve diş sağlığı bölümünden mezun
  • Telefonda ikna ve iletişim kabiliyeti yüksek, ses tonu ve diksiyonu düzgün,
  • Müşteri memnuniyet odaklı,
  • Hasta ve hasta yakınlarına gerekli önem ve özeni gösterebilecek bakış açısına sahip,
  • Satış konusunda kendine güvenen,
  • Satış ve satış sonrası alınan hizmet sürecini yönetebilecek,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Dinamik, azimli ve konuşmayı seven,
  • Çalışma disiplini olan,
  • Ms Office programlarına hakim,
  • CRM (Tercihen) kullanmayı bilen.

 

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Üniversite(Mezun)

Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Temsilcisi Satış Temsilcisi Maaşları Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Satış Temsilcisi Nedir? Satış Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

DENTAKAY GROUP Since 2009 Dentakay has become a technologically first-class clinic in Istanbul - Turkey, hosting some of Europe’s top dentists and of

Şirket Sayfasına Git

Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Temsilcisi Satış Temsilcisi Maaşları Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Satış Temsilcisi Nedir? Satış Temsilcisi İş İlanları