İnsan Kaynakları Uzmanı

WeHire

İnsan Kaynakları Uzmanı

WeHire

Lefkoşa

İş Yerinde

İş Yerinde

5 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

129 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

129 başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kıbrıs Lefkoşa'da internet altyapı sektöründe faaliyet. gösteren iş ortağımız için "İnsan Kaynakları Uzmanı" arayışındayız. Türkiye'den taşınması durumunda lojman veya kira yardımı yapılacaktır.

Aranan Nitelikler:

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Özellikle işe alımda ingilizce mülakat üzerine 5 yıl ve üzeri deneyimi bulunan,
  • İk stratejileri belirleme, oluşturma ve geliştirme konusunda deneyimli ve istekli,
  • Gelişim ve inovasyon odaklı,
  • Analitik ve liderlik yönleri ile fark yaratabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış

Görev Tanımı:

300 çalışanı bulunan grup şirketi için; 

İşe alım: (Çalışanların ya da işe alınacak personelin iş tanımlarını belirlemek için ilgili departman yöneticileriyle (yoksa işverenle) görüşmeler yapmak.)Uygun adayları seçmek.

İşten çıkış yönetimi: ( İşten ayrılacak çalışanın neden işten çıkarıldığı bilgisini ilgili departman yöneticilerinden ( yoksa işverenden) alma. Geçerli nedenin doğruluğunu teyit etme ve sonrasında onaylama. )İzin yönetimi: ( Çalışanların ilgili departman yöneticilerinden (yoksa işverenden) talep ettikleri saatlik, günlük, haftalık izinlerinin uygunsa onayı değilse reddi. )

Bordro ve Ücret yönetimi: (Çalışanları ücret, mesai ve prim gibi kazançlarının varsa kesintilerinin  hesaplanması)

Kariyer planlama: ( Çalışanların bilgilerinin ve kapasitelerinin artması için gerekirse dışardan branşlarına uygun eğitimcilerden destek almak.)

Eğitim ve geliştirme: ( Çalışanları sürekli eğitilmeye ve sürekli kendini geliştirmeye teşvik etmek)

İşçi-işveren ilişkileri: ( Şirketin üst, orta, alt yönetimiyle çalışanlar arasında köprü vazifesi görerek aralarından problemleri çözmek, gerektiğinde ara buluculuk yapmak)

Motivasyon yönetimi: (çalışanları motive eden faktörleri tespit ederek, uygun motivasyon programları yoluyla onların işe ve kurumuna yönelik isteklilik düzeylerini yüksek tutmak.. )

Oryantasyon (Çalışanların genellikle rutin günlük iş yaşantısı, çalışana sağlanan hizmetler, personel politikaları, iş güvenliği, işletmenin eylemleri, üretilen ürün ve hizmetler, işletmenin politikası ve geçmişi gibi konular hakkında bilgi vermek. Yeni başlayanlar için yapılan işi baştan sona göstererek anlatmak)

Organizasyon: (Yapılacak işi belirlemek ve yetkiyi tanımlamak ve beraberinde hedeflere ulaşmada çalışanların birlikte en etkin şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla ilişkiler kurmak.Unvan yapısına uygun organizasyon şeması hazırlamak ve organizasyon şemasında yer alan kişilerin görev tanımlarını genel müdüre sunmak.)Özlük yönetimi: (yeni işe başlayan personelin işe giriş evraklarını hazırlamak, maaş bordrosunu düzenlemek ve personel işten ayrılana kadar özlük hakları ile ilgili tüm süreci takip etmek)

Performans yönetimi ve değerlendirme süreci: ( Çalışanların motivasyonlarının ve becerilerinin geliştirilmesi, işe olan aidiyet ve sorumluluk duygusunun güçlendirilmesi ve buna bağlı olarak şirketin etkinlik ve başarısını artırmak. İlgili birim amirlerinden haftalık ya da aylık çalışan performansları hakkında belge almak ve işvereni bilgilendirmek)

Süreçlerini kurgulamak, geliştirmek ve yönetmekten sorumlu olacaktır.

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Yapılmadı, Muaf
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

İnsan Kaynakları Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Uzmanı İnsan Kaynakları Uzmanı Maaşları İnsan Kaynakları Uzmanı Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Uzmanı Nedir? İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler

Hakkımızda

Kariyer.net olarak 21 yıldır dijital teknolojileri kullanarak doğru adayı doğru işle buluşturmak için çalışıyoruz. Türkiye’nin her ilinden farklı büyü

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN KORUNMASI HAKKINDA ADAY AYDINLATMA METNİTürkiye’ de kurulu, Saray Mahallesi Si

Detaylı Bilgi

İnsan Kaynakları Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Uzmanı İnsan Kaynakları Uzmanı Maaşları İnsan Kaynakları Uzmanı Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Uzmanı Nedir? İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanları